Friday 13 April 2012

Essences prezentācija

Saulainā dienā , aizelsusies lēkšoju pa Barona ielu, lai nenokavētu Essences un Sia Kosmopar rīkoto  pasākumu kafejnīcā YoYo :)
Sķiet, ka saulīte zināja , kas gaidāms, tāpēc sevi nežēloja, lai padarītu šo dienu vēl labāku :)

Veiksmīgi ierados laikā , atvēru durvis un nokļuvu krāsu pilnā telpā ,  draudzīgu un smaidīgu cilvēku sabiedrībā .  Sasveicinājos ar lielisko namamāti Natāliju ,  paķēru glāzi limonādes no jaukās viesmīles un devos meklēt  blogošanas kolēģītes Santu un Zandu .

Tālāk sekoja čalošana , produktiņu apčamdīšana un dalīšanās ar iespaidiem  ,  dzērienu malkošana un mazītiņu kūciņu un uzkodu baudīšana  . Un apziņa , ka "tā nav limonāde " :) Biju paķērusi glāzi ar ko viegli grādīgu . Dzeru ļoti reti , svētku reizēs  un šie bija  svētki :) . Nākamā glāze gan  bija ar  apelsīnu suliņu .
Jautrā kafenīca bija lieliska izvēle šim pasākumam . Tā būtu pelnījusi atsevišķu rakstu , bet nepiedodamā kartā , es aizmirsu (!) nogaršot saldēto jogurtu ar piedevām , bet noteikti atgriezīšos vēlreiz, lai to izdarītu .

Mums tika novadīta prezentācija , kurā vairāk uzzinājām par Essenci , tās ražotājiem,  izplatītājiem un aktualitātēm .
Interesants fakts , ka gan Essence , gan Catrice nāk no vienas  vācu kompānijas -  Cosnova . Essence ir vairāk bāzēta meitenem līdz 25 gadiem, savukart Catrice - vairāk nobriedušākām sievietēm  .

Pēc tam varējām tik pie manikīra un meikapa  . Es , protams, biju pirmā pie manikīra galdiņa, lai izbaudītu šo iespēju :)
Sēdēju un smaidīju garāmgājējiem, kamēr jauka meitene taisīja man kafijkrāsas francīti . Ļoti draudzīga un interesanta persona, ar kuru paspējām apspriest pat rotaslietas :)
Gala iznākumu  aizmirsu nobildēt, bet atceros , ka Santiņa bildēja procesu . Cerēsim uz bildēm .

Šai bildītē ir mani nadziņi , kas tapa speciāli Essences pasākumam . Jāpiebilst , ka naktī biju tik satraukta, ka pamodos pulksten trijos un tā arī vairs nespēju aizmigt . Tāpēc man bija daudz laika izlemt, ko uzkrāsot šim pasākumam  par godu .
Bildē redzamas lakas , kas izpelnījās īpašu uzmanību no manis . Atceros, ka pirmoreizi redzēju šāda veida iepakojumu Essences Circus kolekcijā un ļoti cerēju, ka šāda veida  produkts atnāks līdz Latvijai . Un šoreiz tas ir noticis ! :)
Pati vairāk gan nebildēju, jo , kad apkārt tik daudz krāsu un interesantu lietiņu, fotoaparāts aizmirstas .  Pasākumā bija sava fotogrāfe un ceru viņas bildētos materiālus pēc tam  publicēt .

Paspēju aprunāties arī ar jauko prezentācijas vadītāju  - burvīga sieviete ar milzīgu magnētismu . Ja mana angļu valoda nebūtu ierūsējusi, runātos un runātos , tik patīkams sarunu biedrs ! 
Viņa  personīgi man iesniedza  MILZĪGU papīra  maisiņu ar printētajiem materiāliem  un dāvanām ^^


Jāsaka, ka īsi pirms došanās prom, uzzināju no pārējām meitenēm , ka ja kāds produkts no displejiem interesē, drīkstam tos paņemt . Tādu teikumu nedrīkst izteikt cilvēkam , kuram ir maniakāla interese par kosmētiku !  Pārjautāju vairākas reizes, vai tiešām drīkstu to darīt un  kopīgi " nedaudz" iztukšojām pasākuma vietu :) Manai aizstāvībai varu teikt, ka Esseces stendu dzīvē redzēju pirmo reizi un atlasīju produktiņus , arī domājot par Velvet Mimosu , kura tika uzaicināta , bet netika darba dēļ .


Varat rēķināties, ka turpmāk manā blogā būs daudz rakstu par Essenci, jo salasīju tiešām nepiedodami daudz. Ceru ieraudzīt Essenci savās vietējās  Drogās un nomierināt sirdsapziņu , atstājot savu naudiņu veikalā :))

Visu rādīšu pamazītēm , bet lūk viena kolekcija , kurai nespēju paiet garām:

Essence Fruity  lakas !  Pasteļtoni, kā radīti pavasarim ^^  Šīs rādīšu pirmās .

Paldies Natālijai no Kosmopar par iespēju nokļūt  tik jaukā pasākumā . Man, parastai kosmētiku mīlošai meitenei  , atrasties starp godājamiem mēdiju pārstāvjiem, bija ļoti pagodinoši . Saņēmu milzīgu pozitīvu enerģijas lādiņu, kurš man bija tik ļoti vajadzīgs. Ne mirkli nenožēloju, ka izbrīvēju laiku  . Pateicos par lielisko dienu !


I was  invited to Essence presentation yesterday in Riga .  I was so exited , I didnt sleep the night before .Event took place in cute frozen yogurt caffe called YoYo . From now , its my favorite caffe  ! Colorfull and fresh , full of energy  . My  colordot nails fit perfectly in there :)
I had great time , trying out products and chatting with people  . From now theres gonna be plenty of Essence based posts , cos I got home with so much new products ! :)

14 comments:

  1. Ai, tik ļoti tagad pārdzīvoju, ka es par tādu nezināju, kāda laime tā būtu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diemžēl šis pasakums bija ar ielūgumiem :)

      Delete
  2. Jā, par nagu lakām raksti vispirms :)

    ReplyDelete
  3. aa oranža June līdziniece tātad ir no essence, manīju to jau kādā citā blogā ;) Interesanti būtu paskatīties uz to!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apskatīju Chanel June bildes . varētu būt līdziniece .Bet redzeju blogos, ka tuvākais dupe ir no Catrice )

      Delete
  4. Jā, tā prezentācijas vadītāja tik tiešām ļoti jauka sieviete! Tā atmosfēra bija lieliska!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jūsu pārsteigtie ģīmīši man patika dikti :p

      Delete
  5. Izklausās, ka bijis lielisks pasākums! :))
    Tās nagu lakas, mani apbūra. Gaidu ātrāk bildes :)

    ReplyDelete
  6. Tad sanak kad LV tagad bus pieejams plasaks essence klasts un ari jaunas kolekcijas??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, labs joks, kad vispār LV kaut kas normāls ir pieejams? nemaz nerunājot par jaunajām kolekcijām.

      PIEDEVĀM, manās drogās tieši pašlaik aizvāc daļu no essences produktiem, tad kādi vēl jauni, tos pašus vecos pat nevar pārdot.

      Delete
    2. Fruity ir jauna kolekcija, tā kā būs gan :) Produktus varbūt vāca nost, lai būtu vieta jaunajām kolekcijām ?
      Nezinu , vai manās Drogās Essences stends ir parādījies, kādu laicinu nav būts , vismaz ceru uz to :)

      Delete
  7. man vairākas dienas tagad nebija datora un mana tava bloga pietrūka kā ūdens,nu tiešām,tik lielisks tas ir. :))* visie šie jaunie raksti par essenci un tā,nu tiiiik forši. es nespēju. :)

    p.s. - viss,ko tu dabūji un ir tajā somiņā bija par velti? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, tavi vardi mudina rakstīt un darīt :)
      Jā, mēs tikām apdāvinātas ar daudz jaukām lietiņām , kuras tagad jāmēģina tikpat jauki atrādīt :)

      Delete