Wednesday 1 February 2012

Roķīgāk?

Turpinu cīnīties ar violeto .Sanāca ne gluži tas, kad bija iecerēts. Dažreiz tik ļoti gribētos, lai rokas spētu izdarīt to, kas prātā  :)

17 comments:

  1. Par daudz mākslīgo skropstu. Vispār visa par daudz :D Tev ir šauras acis, ieteiktu labāk lietot gaišus toņus, kas vizuāli palielinātu acis. Tumšais tikai rada vēl šaurāku un mazāku acu iespaidu

    ReplyDelete
    Replies
    1. likumus zinu, dienas meikaps ir tiesi tads, kā iesaki:) bet ja pēc tiem dzīvotu vienmēr, pasaule būtu pelēka un neinteresanta.

      Delete
  2. ļoti skaisti, tikai prasās drusku kāds turpinājums uz uzacs pusi. kāds highlights gan tur, gan iekšējā acs kaktiņā. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bij viskas, šī ir bilde no procesa, kas visvairāk iepatikās:)

      Delete
  3. Izsktās ļoti jauki un tiešām roķīgi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pateicos, šovakar būs otrā eksperimentu tūre ar šo pašu toni :)Kamēr nebūšu pilnīgi apmierināta :)))

      Delete
  4. man ar šķiet, ka ar tām skroptām kaut kas nav riktīgi :) bet kopumā ir labi :) Es ar esmu violeto toņu fane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. es cenšos tos iemīlēt. Man ļoti patīk , bet grūti pieskaņot sev) Un skropstas nav riktīgas, jo apakšējās ir tās pašas, kas augšā. Speciālo apakšejo nav, bet plika apakša ir vēl sliktāk :p

      Delete
  5. Man patīk! :) Vai vari ieteikt kādu melno acu zīmuli, ko varētu izmantot iekšējās līnijas (waterline) iekrāsošanai? Es parasti nopērku tādus mīkstus un viegli pludināmus zīmuļus, no kuriem neviens nemaz "nepieķeras" tai līnijai vai arī pazūd no tās pusstundas laikā...

    ReplyDelete
    Replies
    1. man patīk avon supershocks, bet zīmulīša vairāk nav katalogā. MUFEs aqua zīmuļi noteikti turēsies klāt. Ja tiec pirkties internetā, tad noteikti milani LIQUIF EYE zīmulīši- lēti, bet kvalitātes ziņā stāv klāt Mufem. Vēl bija viens no Rimmel, bet uzreiz nosaukumu nepateikšu .

      Essences gēla laineri turās klāt visam, bet tā lietošana uz waterline ir strīdīga- no vienas puses - turās labi un brīinājumus par acu kairināšanu internetā neatradu, bet tomēr tā pārlieku stiprā noturība... Šai bildē uz manas ūdenslīnijas ir violetais essence pāri melnajam avon zīmulim.

      Delete
  6. Uhh, dikti tumšas. Bet slikti neizskatās :)
    *es tik gribētos redzēt, kā izskatās kopumā ar visu seju, nevis tikai vienu ačeli :) (tas tā, mans viedoklis)

    Santa

    ReplyDelete
  7. Es par eksperimentiem.... :) jo tikai tā var uzzināt, kas tev piestāv :)
    Izskatās ļoti labi... :)

    ReplyDelete