Saturday 24 November 2012

Garnier BB Sensitive

Garnier BB krēms jūtīgai ādai


Hei, šoreiz tiku pie gaišāka toņa :) Labi, ka solārijbrīdis pagājis .  Ar iedegumu man savādas attiecības - te gribu brūnumu, te atkal ar lepnumu nesu gaišo ādas krāsu .

Mana āda ir jūtīga, lai arī jocīga . Ir brīži, kad parasta māla maska mani dedzinās, bet citreiz , es varētu zieķēt īstu šausmonību virsū  un āda teiktu: " mm, tas bija patīkami " :))
Tāpēc tā īsti es laikam  trāpīšu tiaki savādās ādas kategorijā .  Bet āda man ir sausa  un jo tuvāk ziemai, jo sausāka tā paliek , kas savukārt izraisa sarkano zonu ap degunu .

Par Garnier BB :
Salīdzinājumā ar Maybelline BB , šim tonītis ir nedaudz pelēkāks , bet šķiet, ka Garnier ir sedzošāks .
Atceroties orģinālo Garnier BB  krēmu ( atsauksmi var redzēt šeit ) ar gandarījumu konstatēju, ka Sensitive nav tik taukains  ka pirmais . Uz ādas nav smaguma sajūtas , patīkams un kas vēl jaukāk - ar laiku neoksidējas .  Labs!

Kopumā , Garnier BB Sensitive ir labs konkurents Maybelline BēBikam  . Mazā tilpuma un vieglās konsistences dēļ Maybelline man beidzas zibenīgi un Garnier  variants būs ilgākam laikam un sniegs līdzīgu , vieglu pārklajumu .
Bet abi šie BB krēmi tomēr būs labai ādai , vai ar mazām problēmām .  Es mīlu pagrauzt saldumus, un īpaši jau drūmā laikā , tāpēc mana āda ziemā  nav BB draudzīga .
Par šo faktu plaukstiņas sist kopā var  tās, kuras meklē spēcīgi sedzošu tonālo krēmu , jo būs divi raksti šai kategorijā :)

8 comments:

  1. šis nosedz tik pat labi kā orģinālajs?
    Jau kādu laiciņu gaidiju atsauksmi par šo, jo vēlos iet iegādāties Garnier bb bet nevaru izlemt kuru nemt, jo itka man ir jutīga āda, bet iepriekšējais mani pilnībā apmierina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orģinālais man bija par tumšu un atdevu draudzenei ,tāpēc nespēšu salīdzināt , bet šķiet , ka sedzība tāda pati .

      Delete
  2. Kurš labāks Garnier vai Maybeline ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es teiktu, ka abi ir līdzīgi - Maybelline šķidrāks , Garnier šķiet nedaudz sedzošāks .
      Vispār grūti atbildēt , jo mana āda var krasi atšķirties no tavējās un kas patīk manai, nederēs tev un otrādi )

      Delete
  3. Maybelline jau drīz beigsies, būs jāizmeģina Garnier!

    ReplyDelete
  4. Hmm, vai parastā Garnier BB gaišākais tonis pilnībā atbilst šim gaišākajam tonim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. man orģinālais bija citā tonī, nezināšu teikt .

      Delete
  5. o, paldies par atsauksmi! jau laiku skatos uz šo produktu, arī man parastais Garnier bb bija par tumšu un oranžīgu, un bija bail iegrābties atkal uz to pašu.
    laikam sanāk, ka varu droši pirkt. :]

    ReplyDelete