Wednesday 14 November 2012

Labrīt!

Šonakt atkal pieķēros nagu laku meistarošanai - lūk, iznākums .
Viena kārta !


izmantoju caurspīdīgu laku, šai reizē Essences topcoatu, kurš man nepatika , melnu laku,  hologrāfiskos spīdumus , zaļos un zeltītos no KKcenterhk.
šķiet, ka ne visi viņu spīdumi iekrāso laku , ar  zeltītajiem tādu problēmu nemanīju . nopirkšu tīru baltu laku un pārbaudīšu katras krāsas spīdumus atsevišķi .

zibsnītis tumsā ^^

Lasot par Dance Legend Franken komplektu , radās vēlme sapirkt bāzes, krāsas , spīdumus un izveidot savu nagulaku no nulles.  DL Komplektiņš gan nedaudz sālīts (sanāk pāri 40 latiem) . Ceru , ka spēšu atrast vajadzīgo lētāk :)

Franken polish . Dark grey base with glitters . One coat

4 comments:

  1. ja Dance Legend ir izveidojis tādu komplektu, gan jau citi rāžotāji arī drīzumā izdomās ko tādu, lai neatpaliktu.. un ceru ka tie būs lētāki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ir daudzi, kas taisa lakas , (piemēram lynnderella) kaut kur jau vini ņem tās izejvielas :) Lielāko daļu atradu, bet ar spīdumiem tā grūtāk

      Delete
    2. es domāju ka kā spīdumus var izmantot birstošās ēnas un spīumus priekš nagu dizaina, redzēju tādus Soneil Studio un Nail Creation veikalos

      Delete
    3. Ar spīduminiem problēma, ka pat ja tie domāti nagu dizainam, ne visi iztur ķīmisko iedarbību, ilgstoši atrodoties lakā . bet šķiet, ka atradu arī spīdumus, bet kā parasti, jāperk caur starpnieku no ASV :( Bet lieta izskatās cerīga :)

      Delete