Sunday 18 November 2012

Loreal Infallible ēna/ L'oreal meets Illamasqua

Loreal Infallible eye shadow - Eternal Black



Infallible ēnu ķobīši pirms ilgāka laika pārņēma blogu pasauli kā vētra. Noteikti jums arī gadījušies raksti vai youtube klipiņi ar šīm galvenajā lomā .
Atsauksmes lasītas daudz, skatīto svatču daudzums vēl lielāks , tāpēc nolēmu  sekot baram un apskatīties , kas tas par zvēru ir :) izvēlējos melnu - Eternal Black .

Zvēriņš ir melna pigmentēta ēna ar spīdumiem
Sanāk tā-  ja kaut kas ir pārslavēts un  tik viegli rokās nav dabūjams, šķiet, ka brīdī, kad beidzot atver iepakojumu, sāksies salūts, dziedās putniņi un pasaule apkārt iedegsies košāk .
Nekādu ekstrēmu izjūtu nemanīju  :)   Tā ir vienkārši ļoti laba ēna - padevīga un viegli uz ādas dabūjama .

Tā pa īstam skaistums redzams tikai duetā ar Illamasqua:

Loreal Infalllible  + Illamasqua Sealin Gel

Par atšķirību nav jāstāsta , tā ir acīm redzama - ēna kļūst daudz izteiksmīgāka un galvenais - ūdensnoturīga!
Ja rakstinš par brīnumpudelīti no Illamasqua  ir palaists garām , to var izlasīt šeit -  Illamasqua Human fundamentalism

Nu ko teikt - ēna ir skaista, bet vai man tiešām viņu vajadzēja ?  Laikam jau nē, melno toņu jau tā  ir pietiekami . Bet vai es iegādāšos vēl citus toņus ? Ja tie vēl ir pārdošanā , noteikti jā :)

Un atkal  jāizsaka nožēla , ka dotais produktiņš nav atrodams vietējo veikalu plauktos . Aiz okeāna zāle sanāk  zaļāka...

P.S pieķēru sevi pie domas, ka varbūt man tas melnais tonis neizraisa emocijas, jo pelēkais apkārt jau atklāti noriebies  :( ? Šovakar krāsoju spilgtus, krāsainus nagus , nost ar drūmumu !

6 comments:

  1. sūtīji no interneta vai ir dabūjams pie mums?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sūtīju caur starpnieku ) Domāju, ka ebays būs labākais variants pirkumam.

      Delete
  2. Tie spīdumi izskatās kā all over the place!
    Jāvairo siltums un prieks, jākrāsojas koši!

    ReplyDelete
  3. Atšķirība ir granioza!!
    Pati šīs neesmu lietojusi, bet par noturību domas dalās, tomēr vairum, kas lietojuši Latvijā nemaz nepatīk, jo birst un pigmentācija nav tā. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. neteiktu, ka birst vairak par citām ēnām , ir redzētas sliktākas . Bet iepakojums jauks un pati ēna arī , varu saprast, kāpēc tik daudziem šis produkts patīk)

      Delete