Monday 26 November 2012

Pūderveida izgaismotāji

Hmm , izgaismotāji ? Vai tas būs pareizais vārds ?
Gribu teikt hailateri, tas kaut kā ierastāk :)


Man beidzot izdevās noķert bildē Too Faced mirdzumu ^^

Stāsts par spīdīgajiem pūderīšiem .
uzreiz saku, ka kolekcija nav liela , atradu tikai trīs variantus . Pārējie ir šķidrā veida hailaigteri ( arī par tiem ceru uzrakstīt )


par katru sīkāk :

Nyx Mosaic Powder Blush Highligter tonī . Cena  ap 4 Ls . Nopirku pēc atsauksmes izlasīšanas, kurā šo salīdzināja ar slavenajiem meteorītiem . Nekā nebija ! Tas ir spīdīgs un smuks pūderis, bet ne jau meteorīti, ni ni! (lai arī jāatzīst, ka krāsu kombinācijas  ziņā līdzīgi )

Guerlain Meteorīti . Par bezgala laimīgo iespēju izmēģināt vienu no slavenākajiem produktiem , man jātur roka pie sirds un jāpasakās Velvet Mimosai, kura savā dāsnumā atsūtīja man neskopu daudzumu no savām bumbiņām :)   Atsauksmi par meteorītiem lasiet Velvetmimosas blogā  .

Pāris vārdi no manis :
Mīļās meitenes  , kuras gandŗīz vai pielūdz  meteorītus un ir gatavas izpirkt katru limitēto versiju , es saprotu jūsu reliģiju! Es darītu tāpat . To sapratu , kad pēc vienas  bumbiņas  nelaimīgas ieripošanas un nozušanas izlietnē , biju gatava izjaukt visu ūdensvada sistēmu .
Dienā, kad šīs bumbiņas notērēšu  ( kas  nenāks ātri, jo viņas šķiet ir neiznīcināmas ) uzdāvināšu sev maģisko Guerlain  bundulīti . Pieminiet manus vārdus :)

Un protams Too Faced

svatči

Lai arī es gribētu teikt, ka mans mīļākais ir Too Faced , vārds "meteorīti" stāv uz mēles un šķiet, nekur nezudīs  . Nespēju izšķirties - tik dažādi un labi .  tas būtu kā salīdzināt mandarīnu un  arbūzu  -es ar gardu muti notiesāšu abus  . Arī NYXīts  nav nekāds nīkulis, tam piemīt izteiktāks perlamutrīgs spīdums , kas labi ķer gaismu . ideāli, ja izmantot pareizi .


Jūsu mīļākie produkti ?


Powder Highligters - Nyx , Guerlain Meteorites ( a good friend send me some shimmer balls to try out ) and Too Faced . I couldnt choose if I had to . I like them all

18 comments:

  1. O, jā, es arī esmu Meteorītu fane, turklāt man palaimējās atrast vietu, kur viņus tirgo ap 25 Ls. Diemžēl ārzemēs, tā ka plānoju pat apgādāt interesentus tēvzeme, kad sanāks doties. Es gan 02 toni lietoju pāri visai sejai kā pūderi, tā arī klāt pamācībā bija rakstīts.
    Arī lietiņa, ko tagad gaidu no theBalm izpārdošanas ir Marie Lou - Manizer. Blāvākas ādas periodā lietoju rozīgu W7 Candy floss. Nevarēju vienaldzīgi paiet garām ne skaistajam tonim, ne nosaukumam.

    ReplyDelete
  2. Dažas meteorītu bumbiņas, un tu vēl saki, ka neskopa, skopa, es, skopa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja saskaita bumbas un sadala uz cenu, diez vai tevi par skopuli var nosaukt :D

      Delete
  3. o jaa, es arī atceros to pirmo bumbu izlietnē ;D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Pievienojoties jūsu sarunai, mans vīrietis šoreiz mani pamodināja ar saucienu, ka izbēra manas "drakona olas" (jaunos meteorītus), es savā mūžā nebiju tik ātri cēlusies un skrējusi uz istabu un tad pēc pannas. Paldiens Dievam, viņš teica "gandrīz izbēru", bet to es nedzirdēju! :D

      Delete
    2. Ko tad tu pēc trula priekšmeta skrēji ? :p cerams , turpmāk būs uzmanīgāks , negribētos tevi Degpunktā ieraudzīt :D

      Delete
    3. Velvet mimosa - tev būtu jāveido raksti, par tava vīrieša attiecībām ar tavām skaistumlietām- tā uzlabo garīgo karu reizi lasot tevis rakstīto ;)

      Delete
    4. Vēl labāk - vīrietim ir jāraksta blogs ar savu skatījumu uz viņas pirkumiem :P
      Es jau iedomājos :
      velvet rakstīs slavas odu meteorītiem 2 lapu garumā , vīrietis uzrakstīs - nopirka spīdīgas bumbas pa 30 Ls :D

      Delete
    5. Vai par sarkanu Chanel lūpukrāsu, kas izrādījās Dior nagu laka! :D

      Delete
  5. būtu baigi foršiņi,ja tu tagad sāktu tādu kā rakstu sēriju - par lūpu krāsāmlūpu spīdumiem,lūpu zīmuļiem,hailaiteriem,konsīleriem u.t.t. acu ēnām,pats galvenais!! :)) protams,tas ir diezgan grūti,bet jā :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tik daudz man to labumu nav, bet dažus var salīdzināt savā starpā un to noteikti darīšu :)

      Delete
  6. man no šiem patīk NYX& Guerlain .. tas too faced man šķiet drusku par mirdzošu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. atzīstu, ka tik ļoti centos noķert to zeltīto spīdumu, ka varbūt pārcentos :) dzīvē gan ir viegls mirdzums :)

      Delete
  7. nekad neesmu pirkusi šādu, jo nesaprotu, kā viņu izmantot. paskaidrosi? :)
    paldies.

    ReplyDelete