Thursday 29 March 2012

Illamasqua Human Fundamentalism

Ieskats maģiskajā pakā


Sealing gel
Nail varnish in Nomad
Powder eyeshadow in Burst
Precision Ink in Scribe
Sample of Freak

12 comments:

  1. Kā ar nazi pa sirdi pirmās bildes, gribu spalvas un bukletus! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atdošu tev pusīti :)
      illamasqua feisbukā redzēju komentāru , ka vēl kādam nav bijis ierastā kataloga kā parasti klāt . varbūt izbeigušies vai mainījuši kaut ko ? Būs jānonod tava sāpīte viņiem :)

      Delete
  2. LAsot tacu rakstu par to, ka tu saņēmi šo paku, es nepiefiksēju to kā tu saņēmi šo paku?(konkursā vai vienkārši tāpet u.c.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atbilde būs vienkārši tāpēc ka . Es pirms kāda gada atrādīju arī blogu, interesējoties, vai blogeriem tiek piedavāts kāds % nost no cenām . Pirms pusgada uzrakstīju adresi . un aizmirsu . Tāpēc biju spārnos , kad bez bīdinājuma saņēmu pārsteigumu :)

      Delete
  3. mmm Illamasqua iedvesmo radīt arī labākas bildes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vispār iedvesmo :) Mana kaste pilnīgi noteikti ir iesmaržināta ar Freak , tāpēc katreiz atverot , rodas attiecīgās izjūtas . Smaržu grūti raksturot , to vēl būs jāapdomā.

      Pēc ilgiem pūliņiem, izdevās sabildet tā ,lai man patiktu . Apraksts par produktiem arī taps :)

      Delete
    2. Par Freak gribu dzirdēt kaut ko :) Smaržu noformējums man ļoti patīk, bet atsauksmes par tām kaut kā nemanīju.

      Delete
    3. Smarža ir veciska , melna, bet seksīga . varbūt vecisks nav īstais vārds , bet nespēju raksturot citādi . Kaut kas antīks . man patīk , neraugoties uz to , ka rūgtas smaržas nemīlu . pieredzes ar rūgtajām īpaši nav bijis , tāpēc salīdzināt nevaru . Teiktu, ka tās ir unisex, jo uz vīŗieša patik varāk nekā uz sevis . Bet viņam arī Skaistumdienasgrāmatas ysl Babydoll smaržoja dikti labi :p

      pacentīšos iepilināt paraudziņā priekš tevis :))

      Delete
  4. Runājot par vecišķām smaržām... man tādas patīk! Reiz dzirdēju veikalā, kā manas mīļotās Jil Sander nr.4 no pārdevējas puses tika apzīmētas kā smaržas vecai sievietei! Man tad bija 20 gadi un es dievināju Jil Sander :))
    A paka superīga :)
    Santa

    ReplyDelete