Monday 5 March 2012

American Classics Gelous Gēla kārta

American Classics Gelous Nail Gel
jeb mana mīļotā  Gelous :)
Uzmanību - rakstā būs redzami mani "plikie nadziņi " 

Šie nu ir mani diezgan cietušie nagi. Nekas smuks  ,  jo nav bijis  laika un īstas gribēšanas rūpēties vai taisīt kopjošas procedūras .  Tāpēc iekrāsoti, plāni , trausli un tā līdz bezgalībai ..

Pamanīju, ka ja uz nagiem nav nekā , tad milzīga iespēja , ka tai pašā dienā kaut kur aizlauzīšu nagu un viss prieks atkal būs  jāgriež nost . Tāpēc tagad ar plikiem nagiem vairak nestaigāju ( pat mājās ) . Un tieši tas ir ļāvis man beidzot ataudzēt  nadziņus  :)

Gelous kārta . Jau sausa.  Nagus esmu "iepakojusi"  no visām pusēm.
Gelous nožūst  ne momentāli , bet arī ne pārak ilgi .  (  noteikti ātrāk nekā  Opi Conney Island,bet lēnāk nekā Flormar lakas)

Neatceros , ka kādreiz man ir bijuši tik gari nagi . Mazais pirkstiņš ir perfekts  gan formas ,  gan garuma ziņā. Ceru  izveidot arī pārējos . Garākus gan negribu , ni ni ...

Pēc dienas .
Lielais spīdums ir zaudēts, bet Gelous kārta joprojam ir un nagi  izturīgi. Un izskatās prātīgāk nekā  kailie nagi  .
Gelous lietoju gan kā bāzes kārtu, gan virskārtu . Tā lieliski nogludina rupju virsmu, piemēram glitteru lakas. Ja izdosies nofotogrāfēt efektu, papildināšu rakstiņu ar bildēm .

Velvet Mimiosa  rakstīja par Anny Supergloss gēla kārtu , kuru gan man vel nav izdevies nomēgināt, bet domājams, ka efekts ir līdzīgs :)

Un sāpīgais jautājums :
Ko lietojam , lai nagi būtu skaisti un STIPRI ? Iesakiet !


I havent spend lot of time for  nailcare and its noticeable on my bare nails . 
My most used for nails - Gelous . Use it everyday, it helped me grow nails longer . usually i break them quickly , but not with this cutie . 
I use it as basecoat and topcoat . its so good on smoothing griddy surfaces like glitter polishes. 

What you can suggest for beautiful and STRONG nails ? Please,  tell me :)

11 comments:

  1. Uzturs ir viens no svarigakajiem faktoriem nagiem, vismaz man.
    No arejiem lidzekliem - DNC mazajos bundulisos tadas ka ellinas/sviestini. Dzintara roza laka, kas ir lidzeklis, lai nogludinatu naga virsmu. :)

    ReplyDelete
  2. Milzīgs paldies, par aprakstu un atsauci uz Anny Supergloss - ja to var dabūt tepat LV, noteikti izmantošu kāju naģeļu sakoptības paildināšanai :)

    Tikai precizēšanai, kāds ir aptuvenais estimate tam nožūšanas procesam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šovakar piefiksēšu ar taimeri :) Ja uzliksi seche vite pa virsu, uz nedaudz apzuvušas, bet vēl ķepīgas Gelous , būs sausa gandrīz uzreiz. Reakcija ne pa jokam:)
      Bet noteikti nav ilgi, kā jau teicu- dažas nagulakas žūst daudz ilgāk :)

      Delete
  3. For beautiful and strong nails apply olive oil on your nails at night. This help your nails to be flexible in case they bend, so they don't break or split.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Bunny nails , Ill try that. Do you apply warmed oil ?

      Delete
  4. Man savulaik nagus saglāba Nailtek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skatos, ļoti liela izvēle . Ko lietoji?

      Delete
    2. Nail Tet II Intensive Therapy
      Kādas vairākas pudelītes pēc kārtas izlietoju, reuzltāts tiešām bija. Pirms tam ļoti lūza, šķelās, bija plāni, plāni. Nezinu vai tas pateicoties Nailtekam vai kā, bet nu jau daudzus gadus man ideāli nagi, spēj tik īsināt, aug griezdamies :)

      Delete
  5. Iesaku Alessandro Extreem Nail hardener - 2 nedēļu laikā pēc gēla nagu noņemšanas vai īpāsi bojāti nadziņi ir stipri, nelūzt un aug ātrāk. Labi ir arī kopjošīe gēli no šīs firmas, kas iesūcas nagos (mitrinoši, stiprinoši un vēl bija vairāki veidi) un kurus uzreiz var pārklāt ar stiprinātāju - kā saka - dubults neplīst :)

    ReplyDelete
  6. Pievienošos par uzturu, vitamīniem, jo kā zināms "skaistums nāk no iekšām". Lietoju vitamīnu kompleksu nagiem + tagad rūpīgi sekoju pamatkārtai, noņēmējam u.tml. un šķiet lietas virzās uz labo pusi.

    ReplyDelete